" /> Lansare Guild Talks – Leaders Guild

Lansare Guild Talks

Eveniment lansare Guild Talks. Care e scopul comunității de lideri GUILD în România?

În cadrul Guild Talks am avut o discuție extraordinară despre despre viitorul companiilor performanțe în revoluția digitală în mediul de afaceri din Cluj și din România în cadrul comunității Guild Talks.

Temele discutate au fost:

  • Efectul combinat al tehnologiilor noi accelerează schimbarea
  • Cum au reușit Apple, Amazon.com, Alphabet, Microsoft și Facebook să ajungă top 5 companii publice după valoare de piață din lume când acum 5 ani doar Microsoft era în top 5?
  • De unde vine creșterea economiei mondiale?
  • Schimbările Demografic-Geografice.
  • Avântul antreprenorial din România. Care este formulă de Succes a antreprenoriatului Românesc?
  • Cum dezvoltăm antreprenoriatul din România?
  • Antreprenoriatul Românesc într-un Context Etic

Evenimentul a fost adresat antreprenorilor și managerilor din Cluj-Napoca.

În cadrul Guild Talks ne-am propus să dezbatem subiecte de mare impact. Povestim despre lucruri interesante cu oameni cu multă experiență care ne inspiră și ne ajută să mergem la următorul nivel.

Totul a fost organizat cu mare grijă. Vorbitorii au fost special aleși și invitați să participe la acest eveniment în baza principiilor, valorilor acestora și abilităților dovedite în domeniul lor de experiență.

Scopul nostru este să contribuim la o schimbare pozitivă în societate prin promovarea conducerii responsabile, înțeleasă ca integritate morală și competență profesională, în toate sferele societății.

Lumea are nevoie mai mult decât oricând de modele de lideri cu valori și principii care să își asume o conducere curajoasă. Toți avem de câștigat atunci când un lider devine mai bun. Vrem să fim schimbarea pe care vrem să o vedem în lume. Influența fiecărui lider contează. Credem că împreună avem un impact semnificativ mai mare în societate.

Viziunea noastră e că fiecare lider să devină un agent al schimbării, pentru a construi împreună cultură în care am vrea să trăim: o cultură a integrității, a responsabilității, a competenței profesionale, a compasiunii, a dialogului și a respectului.

Invitatul nostru special la GUILD Talks, a fost Conf. Univ. Dr. Sebastian Văduva, decanul Facultăţii de Management și IT Griffiths expert în antreprenoriat, economie globală și digitalizare.

Este un antreprenor româno-american de succes cu o experiență internațională în marketing și vânzări atât în companii din România cât și S.U.A. în domenii precum corporate training şi consultanţă, outsourcing și multe alte start-upuri internaționale.

Autor celebru în domeniul business a scris mai multe cărți reprezentative în domeniile atreprenoriat, management, economie globală, administrație publică și afaceri de familie.

Este un militant al eticii în afaceri și crede că se pot face afaceri corecte şi de succes în România!

Va așteptăm la următoarele evenimente Guild Talks pentru antreprenori și manageri în care ne propunem să dezbatem subiecte de mare impact. Vrem să povestim despre lucruri interesante cu oameni cu multă experiență care ne inspiră și ne ajută să mergem la următorul nivel.

Promovăm conducerea responsabilă, înțeleasă că integritate morală și competență profesională, în toate sferele societății, prin încurajarea dezvoltării de comunități de lideri care sunt provocați și ajutăți să își cunoască identitatea și scopul în viață și sunt provocați să își atingă potențialul maxim în toate aspectele vieții lor.