" /> Ce facem – Leaders Guild

Ce facem

Filosofia de lucru

Într-o lume în care dezvoltarea personală este percepută ca o industrie de periat ego-ul, credem că o viață bine trăită se manifestă prin gradul în care reușim să ne îndeplinim angajamentele care ne definesc ca oameni:

  • Angajamentul față de ceea ce credem, sistemul nostru de valori morale
  • Angajamentul față de vocația, chemarea noastră
  • Angajamentul față de familie și comunitate.

La GUILD punem preț pe:

1

Dezvoltarea caracterului

Nu dezvoltare personală, ci devenire. De multe ori devenirea e o călătorie spre noi înșine. Cei mai mulți oameni nu se opresc prea des să se întrebe în mod onest pe ei înșiși dacă trăiesc cu intenție, cu semnificație și scop. Guild este o comunitate onestă, în care membri sunt cine sunt, nu cine vor să pară.
2

Stimularea conversațiilor cu adevărat importante

Cele mai bune conversatii sunt conversatiile oneste, în care oameni liberi discută despre viața care merită cu adevărat trăită, dincolo de etichete, așteptări culturale, clișee și prezumții.
3

Promovarea învățării, colaborării și cooperării între indivizi, echipe și proiecte care trec dincolo de o abordare tranzacționalistă, de networking

Promovarea învățării, colaborării și cooperării între indivizi, care trec dincolo de o abordare tranzacțională, de networking, și merg înspre esența lucrurilor: nu ce pot obține, ci cum mă pot oferi mai bine? Ce pot face ca viața mea să aibă un impact mai mare prin dăruire, nu prin ambiție egoistă. Cum putem contribui împreună la binele societății în ansamblul ei?

La GUILD creăm contexte în care liderii să fie inspirați și provocați să își atingă potențialul maxim prin creștere și dezvoltare continuă atât din punct de vedere mental, emoțional cât și spiritual.

Fiecare context este atent gândit pentru a facilita networking-ul și conectarea cu alți lideri influenți care au ca și valori integritatea, excelența , contribuția și transparența.

Căutăm liderii buni și îi ajutăm să devină excelenți și să își atingă potențialul maxim .

Dezvoltăm comunități de lideri care își propun să devină oameni mai buni și profesioniști mai eficienți pentru a trăi o viață semnificativă, cu impact.

Ce facem

Guild Talks
Întâlniri la care invităm vorbitori cu experiență, în care dezbatem subiecte relevante pentru membrii comunității. Discutăm teme interesante cu oameni care ne inspiră și ne ajută să înțelegem mai bine lumea în care trăim.
Totul este organizat cu mare grijă. Vorbitorii sunt special aleși și sunt invitați să participe la acest eveniment în baza principiilor, valorilor acestora și abilităților dovedite în domeniul lor de experiență. Întâlnirile sunt deschise se organizează trimestrial.
Guild Shares
Grupuri de mastermind închise de aproximativ 10 lideri care se întâlnesc o dată la două săptămâni, pentru a citi și dezbate o carte. Întâlnirile sunt facilitate rotativ de unul dintre lideri și sunt confidențiale, orientate spre învățarea din experiența celorlalți. Membri grupului se sprijină unul pe celălalt, împărtășesc din propria experiență și fac schimb de cunoștințe. Este o oportunitate să fii invitat să faci parte dintr-un asemenea grup, pentru că vei fi provocat și ajutat să crești, astfel încât să poți face schimbări semnificative atât în viața ta, cât și în afacerea ta. Deseori ai nevoie să te înconjori cu alți lideri cu experiență care să te provoace și să te ajute să treci la un alt nivel.
Guild Retreats
Odihna este necesară nu doar pentru a facilita progresul profesional, ci mai ales pentru a asigura echilibrul nostru relațional. Facem ieșiri împreună cu familiile câteva zile în natură, pentru relaxare și conectare.